Kétszázezer forint nyomravezetői díj a fóti késes rabló elfogását segítőnek

0
0Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Pest megyei rendőrfőkapitány annak, aki információval segíti a Fóton két üzletet késsel fenyegetőzve kirabló tettes elfogását – közölte a főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Bűnügy-nyomravezetői díj
Kétszázezer forint nyomravezetői díj a fóti késes rabló elfogását segítőnek

Budapest, 2014. január 28., kedd (MTI) – Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Pest megyei rendőrfőkapitány annak, aki információval segíti a Fóton két üzletet késsel fenyegetőzve kirabló tettes elfogását – közölte a főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozása szerint az elkövető tavaly december 29-én délután hat óra körül egy fóti élelmiszerüzletben a pénztárost – késsel fenyegetve – a bevétel átadására kényszerítette. Feltehetően ugyanez az ember hasonló módszerrel rabolt ki idén január 12-én egy másik fóti üzletet is – tette hozzá a szóvivő.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen tettessel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, illetve aki a bűncselekmény időpontjában a helyszínen tartózkodott, hívja a 06-1- 236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számon, vagy a központi segélyhívók valamelyikén.
A nyomozást érdemben segítőnek kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánl fel a PMRFK vezetője.

htm \ bti \ bzt

MTI 2014. január 28., kedd 14:11

Kétszázezer forint nyomravezetői díj a fóti késes rabló elfogását segítőnek
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!