nov 30

Hamarosan elkészül a SZTK felújítás

sztk-felujitasa0

Napról napra szebb képet mutat a Szakorvosi Rendelőintézet, mely a város egyik jellegzetes épülete. A munkálatok során a tető egy része beomlott, de szerencsére nem okozott személyi sérüléseket. A továbbiakban a tetőszerkezetet alátámasztással védik az esetleges balesetektől.

nov 30

Olvasó város

olvas-varos-sorsolas0

Az idei Olvasó város nyereményjáték szerencsés nyerteseit is a Telekeszi TV jelenlétében sorsolták ki. Több értékes ajándék is gazdára talált, a fődíjak mellett könyvjutalmakat is nyerhettek.

nov 30

Informatikai terem – egy szülő támogatásával

gimi-informatikai-terem0

Nagy értékű adománnyal járult hozzá a Radnóti Miklós Gimnázium szülői közösségének egy tagja az iskola informatikai termének teljes korszerűsítéséhez. Az ünnepélyes felavatáson az intézmény tagjain kívül a város vezető is jelen voltak, hogy kifejezzék hálájukat a nagylelkű adományozónak.

nov 20

Közmeghallgatást tartott a Dunakeszi Német Nemzetségi Önkormányzat

nemetek0

A német nyelvű általános iskolai oktatás beindítását követően felpezsdült az élet a nemzetiségi önkormányzatnál. Az éves beszámoló igen terjedelmes volt, mint ahogyan az elmúlt esztendő is bővelkedett eseményekben. Számtalan kulturális program, előadások, kirándulások szerepeltek a tavalyi naptárban. A következő év … Teljes cikk